Töltés
TEKINTSE MEG FŐ VÍZFOLYÁSAINK LEGFRISSEBB AKTUÁLIS VÍZÁLLÁSAIT! Kattintson a részletekre.
Nagybajcs(15:00):233cm   Komárom(15:00):247cm   Esztergom(14:00):229cm   Budapest(15:00):302cm   Paks(15:00):219cm   Baja(14:00):350cm   Duna Mohács(15:00):364cm   
Töltés
Nyomtatható verzió Küldés
Letölthető a HYDROINFO Applikáció!    2016.02.19. 12:57

Elkészült a HYDROINFO Applikáció, mely 2016. február 16-ától már a Google Play áruházból is letölthető Android operációs rendszerre.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hydroinfo.hydroinfo

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) keretein belül működő Országos Vízjelző Szolgálat (OVSZ) az év minden egyes napján készít vízállás-előrejelzést a hazai vízfolyások főbb vízmércéire, illetve közreadja az aktuális gázlóinformációkat. A vízállás-előrejelzések előállításához figyelembe veszi a meteorológiai helyzet aktuális és várható alakulását is, továbbá téli időszakban a főbb folyók hazai szakaszaira jégelőrejelzést és a Duna fontosabb vízgyűjtőterületeire hófelhalmozódás-számítást is végez .

A HYDROINFO Applikációban a számítások eredményeiből előálló produktumok gazdag tárházát találja szöveges, táblázatos, grafikonos és térképes formátumban. Gyorsan tájékozódhat a legfrissebb dunai, tiszai, drávai előrejelzésekről, a Duna vízgyűjtőjére vonatkozó meteorológiai háttérinformációkról vagy akár a részvízgyűjtőkön felhalmozódott hó mennyiségéről.

HYDROINFO Extrák:

- Hydroinfo Figyelő: Értesüljön azonnal a legfrissebb előrejelzésekről, használja a Figyelőt. Csak a tiszai előrejelzések érdeklik? Saját igényei szerint állíthatja be miről szeretne értesítést kapni.

- Saját Hydroinfo: A GPS segítségével nézze meg a legközelebbi vízmérce előrejelzett vízállásait!

- Kedvenc Hydroinfo: Válasszon kedvenc vízmércét! Így időt spórolhat és elkerülheti, hogy minden alkalommal egy hosszú listából kelljen kikeresnie az Önt érdeklő vízmércét.

Az Applikáció hamarosan iOS rendszerre is elérhető lesz.

 

Fel Fel