Töltés
Felhívjuk a Tiszán lévő úszóművek és úszóeszközök tulajdonosainak, valamint az érintett parthasználóknak a figyelmét, hogy a folyók felületén nagy mennyiségű és nagyméretű jégtáblák megjelenésére lehet számítani, melyek az árhullám megérkezésével folyamatosan emelkedő vízszintek mellett vonulnak le. Ezúton kérünk minden tulajdonost, hogy tulajdonának védelme érdekében gondoskodjon ezek beszedéséről vagy menedékhelyre való vontatásáról.
Nagybajcs(08:00):274cm   Komárom(08:00):284cm   Esztergom(07:00):271cm   Budapest(08:00):350cm   Paks(08:00):348cm   Baja(08:00):515cm   Duna Mohács(08:00):527cm   
Töltés
Nyomtatható verzió Küldés
A HYDROINFO applikáció már elérhető iOS-en is    2016.07.29. 09:10

A HYDROINFO applikáció már elérhető iOS-en is, újdonságok az Android-os verzióban

Az Országos Vízjelző Szolgálat saját fejlesztésű mobil applikációja 2016. július 27-től elérhető az iTunes-ban, így már az iOS felhasználók is gyorsan tájékozódhatnak a legfrissebb dunai, tiszai, drávai előrejelzésekről, a Duna vízgyűjtőjére vonatkozó meteorológiai háttér-információkról, a részvízgyűjtőkön felhalmozódott hó mennyiségéről, hajózási viszonyokról, vagy akár a nagyobb folyók és tavak vízhőmérsékletéről. A Figyelő szolgáltatás aktiválásával pedig azonnal értesülhetnek a friss előrejelzések, tájékoztatók, valamint figyelmeztetések kiadásáról.

https://itunes.apple.com/us/app/hydroinfo/id1137128084?l=hu&ls=1&mt=8

A közel fél éve publikált, és ez idő alatt több mint 1000 fős aktív felhasználói bázisra szert tett Androidos verzióban a beérkező pozitív visszajelzések és fejlesztési javaslatok alapján újdonságok kerültek bevezetésre. Az applikáció kezdőlapján a jégjelentési és hóvízkészlet számítási időszakon kívül a hó és jég információk helyett a vízhőmérsékletek oldala kapott gyors elérési lehetőséget, elérhető a napi rádiójelentés, valamint bevezetésre kerültek az első alkalmazásfelületek: csapadék előrejelzési térképek, hőmérséklet előrejelzési térképek, kedvenc vízmérce előrejelzési grafikonja, térképes vízállás előrejelzés, és folyónkénti gyors információ a várható helyzetről. A widgetek tetszés szerint méretezhetők, valamint koppintásra megjelenítik az applikáció megfelelő oldalát.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hydroinfo.hydroinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fel Fel