Töltés
TEKINTSE MEG FŐ VÍZFOLYÁSAINK LEGFRISSEBB AKTUÁLIS VÍZÁLLÁSAIT! Kattintson a részletekre.
Nagybajcs(16:00):119cm   Komárom(16:00):139cm   Esztergom(16:00):124cm   Budapest(16:00):178cm   Paks(16:00):63cm   Baja(16:00):200cm   Duna Mohács(16:00):228cm   
Töltés
Nyomtatható verzió Küldés
Álláshirdetés    2013.08.27. 09:57

PÁLYÁZAT

Országos Vízügyi Főigazgatóság

Közgazdasági Főosztály

KÖZGAZDASÁGI FŐOSZTÁLYVEZETŐ

munkakörének betöltésére

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. szeptember 20.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. §-nak megfelelően pályázatot hirdet az intézmény Közgazdasági Főosztályán a Közgazdasági Főosztály főosztályvezető munkakörének öt év határozott időre szóló betöltésére.

A főosztályvezető feladata:

Gondoskodik az irányítása alá tartozó osztályok feladatellátásáról, a szabályzatok aktualizálásáról, a kincstári és elemi költségvetés, a féléves és éves beszámoló, a negyedéves mérlegjelentés intézményi valamint középirányítóként történő cím szintű elkészítéséről. Irányítja, szervezi és ellenőrzi a költségvetési előirányzatok analitikus és főkönyvi nyilvántartásának vezetését, az évközi és éves zárási munkálatokat, az előirányzat-maradvány szabályszerű kimunkálását, az időközi és éves statisztikák, illetményszámfejtés, adóbevallások elkészítését.

Tevékenységét a Gazdasági főigazgató-helyettes közvetlen alárendeltségében végzi.

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Budapest

Pályázati feltételek:

- pénzügyi szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettség, - mérlegképes könyvelői végzettség,

- központi költségvetési intézménynél költségvetés tervezési munkában szerzett legalább 5 éves gyakorlat,

- legalább 3 év vezetői gyakorlat,

- büntetlen előélet,

- magyar állampolgárság.

Előnyt jelent:

- bérgazdálkodásban, TB ügyintézésben való jártasság,

- magas fokú számítógépes ismeret és gyakorlat,

- Forrás SQL program ismerete.

Pályázat tartalma:

- motivációs levél,

- részletes, fényképes szakmai önéletrajz,

- iskolai végzettséget, szakképzettséget, nyelvtudást igazoló okiratok másolata,

- Amennyiben a pályázó a pályázatot elnyeri szükséges 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány eredeti példányának benyújtása.

Díjazás a Kjt. szerint. A munkakör vezető beosztásnak minősül. A betöltendő munkakört ellátó személy jogszabály alapján vagyonnyilatkozat-tételre kötelezett.

A pályázatot 2013. szeptember 20-án 16.00 óráig elektronikus úton a email címre, vagy levélben az Országos Vízügyi Főigazgatóság Titkárságára, a 1012 Budapest, Márvány u. 1/D. címre kell eljuttatni az ?OVF Közgazdasági főosztályvezető? jelige feltüntetésével.

Szakmai kérdésekben további felvilágosítás kérhető Törökné Barta Katalin a Közgazdasági Főosztály megbízott főosztályvezetőjétől a 225 44 00/10170-es telefonszámon.

A pályázatok elbírálására a benyújtási határidőtől számított 30 napon belül kerül sor, a pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményről írásban tájékoztatjuk. A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén legkorábban 2013. október 1-től tölthető be.

Fel Fel