Töltés
TEKINTSE MEG FŐ VÍZFOLYÁSAINK LEGFRISSEBB AKTUÁLIS VÍZÁLLÁSAIT! Kattintson a részletekre.
Nagybajcs(02:00):63cm   Komárom(02:00):76cm   Esztergom(02:00):61cm   Budapest(02:00):125cm   Paks(02:00):9cm   Baja(01:00):146cm   Duna Mohács(02:00):166cm   
Töltés
Nyomtatható verzió Küldés
A HYDROINFO applikáció már elérhető iOS-en is    2016.07.29. 09:10

A HYDROINFO applikáció már elérhető iOS-en is, újdonságok az Android-os verzióban

Az Országos Vízjelző Szolgálat saját fejlesztésű mobil applikációja 2016. július 27-től elérhető az iTunes-ban, így már az iOS felhasználók is gyorsan tájékozódhatnak a legfrissebb dunai, tiszai, drávai előrejelzésekről, a Duna vízgyűjtőjére vonatkozó meteorológiai háttér-információkról, a részvízgyűjtőkön felhalmozódott hó mennyiségéről, hajózási viszonyokról, vagy akár a nagyobb folyók és tavak vízhőmérsékletéről. A Figyelő szolgáltatás aktiválásával pedig azonnal értesülhetnek a friss előrejelzések, tájékoztatók, valamint figyelmeztetések kiadásáról.

https://itunes.apple.com/us/app/hydroinfo/id1137128084?l=hu&ls=1&mt=8

A közel fél éve publikált, és ez idő alatt több mint 1000 fős aktív felhasználói bázisra szert tett Androidos verzióban a beérkező pozitív visszajelzések és fejlesztési javaslatok alapján újdonságok kerültek bevezetésre. Az applikáció kezdőlapján a jégjelentési és hóvízkészlet számítási időszakon kívül a hó és jég információk helyett a vízhőmérsékletek oldala kapott gyors elérési lehetőséget, elérhető a napi rádiójelentés, valamint bevezetésre kerültek az első alkalmazásfelületek: csapadék előrejelzési térképek, hőmérséklet előrejelzési térképek, kedvenc vízmérce előrejelzési grafikonja, térképes vízállás előrejelzés, és folyónkénti gyors információ a várható helyzetről. A widgetek tetszés szerint méretezhetők, valamint koppintásra megjelenítik az applikáció megfelelő oldalát.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hydroinfo.hydroinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fel Fel